РУС   УКР   ENG

 

Колектив ПАТ "Факел" прийняв участь в культурно-масових заходах, присвячених святкуванню Дня міста Фастова

18 вересня 2011 року

Різноманітні громадські, мистецькі та спортивні події, присвячені Дню міста були проведенні 18 вересня у Фастові.

 

 

Із Днем міста Фастова, усіх присутніх щиро привітав міський голова Пеньковий О.М. В його промові відзначалось про важливу роль яку відіграють провідні підприємства та організації у добробуті фастівчан та житті міста в цілому.

 

 

Серед цих підприємств особливо відзначається ПАТ «Факел» потужним економічним зростанням. На підприємстві з приходом нового керівництва почалося технічне переозброєння, створюються нові види продукції, освоюються нові ринки збуту. За останній рік було створено близько 300 робочих місць. ПАТ «Факел» активно приймає участь за підтримки керівництва Фастова у суспільному житті та подальшій розбудові міста.

 

 

В межах програми святкування колектив ПАТ «Факел» прийняв активну участь у святковій демонстрації найуспішніших підприємств, була проведена виставка-ярмарок провідних виробників, суспільних та громадських організацій міста. Маючи багаторічний досвід в проведенні подібних заходів ПАТ «Факел» на високому рівні презентував свої досягнення мешканцям міста.

 

 

На території парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна проходила концертно-розважальна програма. До неї увійшли показові виступи танцювальних колективів Палацу культури, спортсменів, музичної школи, художніх колективів мікрорайонів міста до яких входять працівники ПАТ «Факел» та члени їх родин.

 

Завершилося святкування Дня міста захоплюючим чудовим феєрверком, котрий усі присутні будуть згадувати ще довгий час.



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100