РУС   УКР   ENG

 

Преміювання підрозділів ПАТ "Факел" з нагоди святкування 21 - річниці Дня Незалежності України

24 серпня 2012 рік

Адміністрація ПАТ “Факел” щиро привітала трудовий колектив підприємства зі святом – 21 річниці Дня незалежності України.

 

Висловлюємо Вам, шановні співробітники, вдячність за щоденну самовіддану працю, енергію, ініціативу. Сьогодні, завдяки знанням, умінням, досвіду співробітників та спільним зусиллям, ми продовжуємо і зміцнюємо найкращі надбання та традиції підприємства.

 

З метою заохочення і стимулюванню до продуктивної праці робітників та за підсумками конкурсу на кращу наглядну агітацію Рідна Україна:

 

1. Нагороджується грамотою та цінним подарунком – холодильником колектив цеху основного виробництва, начальник цеху Ляшук І.О. – за 1 місце.

 

 

2. Нагороджується грамотою та цінним подарунком – кавоваркою колектив відділу головного конструктора Максименюк А.О. – за 2 місце.

 

 

3. Нагороджується грамотою та цінним подарунком – мікрохвильовою піччю колектив центральної заводської лабораторії, начальник підрозділу Дехтярова О.Л. – за 3 місце.

 

 

4. Нагороджується грамотою та заохочувальним призом за оригінальність і винахідливість колектив енерго-ремонтної дільниці, головний енергетик Кабак А.Ю.

 



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100