РУС   УКР   ENG

 

Святкова хода "Факела" в День міста

17 вересня 2012 рік

Сьогодення Фастова - це багатоманітність об'єктів господарювання різних форм власності, модернізація виробництв і продукції, активне опанування світової економічної практики, зміцнення позицій на вітчизняному та світовому ринках.

 

     Основу промислового потенціалу міста становлять 18 підприємств.

 

     Серед продукції, яка на них випускається: хімічне, електротермічне, нафтогазопереробне та газоспоживче обладнання, меблі, різноманітні оливи та мастила, швейні вироби, пиво, борошно, поліграфічна продукція, хліб та хлібобулочні вироби.

 

     Незважаючи на ще помітний негативний вплив світової фінансово-економічної кризи, стабільно працюють бюджетоутворюючі промислові підприємства міста – ПАТ «Факел» (машинобудівне підприємство), ВАТ  «Елопак-Фастів» (пакувальна тара для молочної продукції), ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг» (поліграфічні послуги) та ДП ЗАТ «Оболонь» «Пивоварня Зіберта» (пиво та безалкогольні напої). Також безперебійно працюють ДП «Фастівський хлібокомбінат», ТОВ «Неопол - Ваші меблі» та  нове підприємство ТОВ «Крайзель-Будівельні матеріали».    

 

     Промислові підприємства мають партнерські стосунки з багатьма зарубіжними країнами: Росією, Молдовою, Білоруссю, Туркменією, Казахстаном, Латвією, Грузією, Азербайджаном та ін.

 

            Працівники ПАТ «Факел» прийняли участь у святковій ході громади міста на чолі з керівниками заводу.

 

 

 

 

 

 

 

            В Палаці культури відбулося нагородження кращих представників громади міста. Відзнаку «Почесний громадянин міста» отримав за сумлінну і самовіддану працю Генеральний директор ПАТ «Факел» - Брижатий Вячеслав Володимирович.

 

 

           Фастів - місто, де люди свято шанують свою історію і натхненною працею вписують в неї нові сторінки.



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100