РУС   УКР   ENG

Підсумки участі ВАТ «Факел» у міжнародному форумі «Нафта та Газ - 2009».

12 листпада 2009 року

Вже в тринадцяте у Києві відбувся Міжнародний форум нафтогазової промисловості «Нафта та газ», який по праву вважається найбільшим енергетичним форумом у Східній Європі.
Проведення цього традиційного форуму має на меті ознайомлення із стратегічними напрямами розвитку вітчизняного паливно-енергетичного комплексу, тенденціями на світовому та Європейському ринках енергоносіїв, представлення досягнень компаній та підприємств нафтогазової галузі, а також започаткування нових і розвиток існуючих взаємовигідних відносин з вітчизняними та зарубіжними партнерами.
Безумовно за багато років виставка отримала широку популярність та масштаби. В зв’язку із цим ВАТ «Факел» п’ятий рік поспіль приймає участь у цій значущій для галузі події.
Результати виставки говорять самі за себе. Це підвищення зацікавленості до нашого обладнання, позитивні відгуки споживачів, наш продукт став упізнаватись, а головне для нас це бажання партнерів працювати з нашою компанією в подальшому.
Обладнання представлене на нашому стенді, викликало великий інтерес серед підприємств нафтогазової галузі. Широка номенклатура газовикористовуючого обладнання та консультації наших фахівців для багатьох відвідувачів вирішила ряд проблем, а представлені зразки підтвердили високу якість виготовлення.
В свою чергу висловлюємо вдячність всім хто завітав на наш стенд. Ми маємо надію, що відношення розпочаті під час проведення виставки з представниками підприємства у майбутньому переростуть у перспективні проекти та серйозну довгострокову роботу.
Адже крім обладнання ВАТ «Факел» пропонує знання та ділиться досвідом.
Для тих хто не зміг побувати на виставці та відвідати наш стенд пропонуємо отримати наш каталог, використовуючи любу форму зв’язку у розділі Контакти.

Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза