РУС   УКР   ENG

 

ПАТ "Факел" успішно взяв участь у Форумі "Нафта і Газ 2011"

1-3 листопада 2011 року

1 листопада 2011 року в Києві відкрився 15-й Міжнародний Форум нафтогазової промисловості "Нафта і Газ 2011".

 

Організаторами заходів традиційно виступають Міністерство енергетики та вугільної промисловості України. Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" і виставкова компанія "АККО Інтернешнл".

 

Форум "Нафта і Газ" має велике значення для розвитку нафтогазової галузі і протягом багатьох років міцно утримує позиції головного галузевого заходу в Україні.

 

У Форумі взяли участь більше 120 підприємств з 12 країн світу (Австрії, Угорщини, Німеччини, Канади, Китаю, Кореї, Польщі, Росії, США, України та Чехії).

 

Експоненти виставки "Нафта і Газ" продемонстрували свої досягнення у виробництві обладнання, техніки і технологій для розвідки і видобутку нафти та газу, будівництва об'єктів нафтогазового комплексу, контролю якості та реалізації нафтопродуктів і газу.

 

У їх числі ПАТ "Факел" представив свої новинки: АГРС нового покоління, автоматизовані одоризацій ні установки, а також комплекс виконуваних робіт.

 

За внесений вклад у розвиток газотранспортної системи України підприємство було відзначено Генеральним директором ДК  «Укртрансгаз» Вінокуровим С.О., як професійний і надійний партнер.

 

Завантажити відео!



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100