РУС   УКР   ENG

 

Роль підприємства в умовах АТО

26 лютого 2015 рік

Колектив ПАТ «Факел» ні на хвилину не забуває про потреби тих, над чиїми головами саме в цей момент свистять кулі і вибухають снаряди. Доказом цього є всіляке сприяння військовим частинам та волонтерам.

На сьогоднішній день підприємством вироблено та передано 21 пристрій для обігріву військовослужбовців у зоні АТО. На виготовлення буржуйок пішов тиждень. Опалюються вони вугіллям і дровами. Для того, щоб зігріти один великий армійський намет вистачає однієї буржуйки.

У зв’язку з мобілізацією ПАТ «Факел» здійснило свій військово-транспортний обов’язок по залученню та підготовці допоміжної автотехніки до передачі у війська, а саме вантажних транспортних засобів: сідловий тягач «КамАЗ - 54115», причіп бортовий – Е938662 «МАЗ» та бортовий «КамАЗ - 5320». Також забезпечили техніку матеріальними засобами, супроводили до військової частини.

Наразі фахівці нашого підприємства знаходяться у зоні бойових дій і захищають державу: Дейнека Олег, Шаповал Андрій, Харін Денис та Мелковський Євген. Трудовий колектив ПАТ «Факел» не байдужий і всіляко долучається та підтримує своїх співробітників у важливій справі, яку вони виконують.



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100