РУС   УКР   ENG

 

Співробітники ПАТ "Факел" відвідали виставку «Нафта та Газ 2013» у Москві

4 липня 2013 рік

25 - 28 червня у Москві на території ЦВК «Експоцентр» відбулася 12-я міжнародна виставка «Нафта і Газ» / MIOGE 2013, учасниками якої стали більше 1000 компаній з 36 країн світу. Виставка «Нафтогаз» - це найбільший у Східній Європі міжнародний форум світових і вітчизняних лідерів нафтової і газової промисловості, є найбільшим виставковим проектом в Росії у сфері обладнання та технологій для нафтогазового комплексу. 

 

У виставці брали участь провідні Російські та зарубіжні компанії що займаються геологією і геофізикою, видобутком нафти і газу, транспортуванням, переробкою та зберіганням нафти і газу, нафтохімічні і газохімічні підприємства, компанії, що займаються екологічною, промислової та пожежної безпекою, охороною праці, автоматизацією та КВП. 

 

Наші фахівці ознайомилися з новинками приладової продукції, отримали рекомендації щодо застосування обладнання для вимірювання та контролю витратних параметрів газорідинних потоків для технологічних процесів підприємств нафтогазовидобутку та переробки, енергетичних комплексів.

 



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100