РУС   УКР   ENG

 

Участь ВАТ "Факел" у розвитку міжнародної й вітчизняної нафтогазової галузі

3 - 5 листопада 2009 року

З 3 по 5 листопада в Києві відбудеться центральна подія вітчизняного паливно-енергетичного комплексу - Український енергетичний Форум, який буде проходити під егідою Всеукраїнського енергетичного тижня. Форум буде містити в собі наступні заходи: Міжнародна конференція "Нафтогазовий комплекс України як складова енергетичної безпеки Європи", а також міжнародні виставки "Нафта й Газ 2009", "Енергія й Енергетика 2009" і "ХимПромЭкспо 2009".
Щорічний енергетичний Форум протягом багатьох років міцно втримує позиції головного виставочного заходу України й по праву входить до числа найбільш авторитетних заходів нафтогазової промисловості Східної Європи.

Організаторами форуму виступають: 

  • Міністерство палива й енергетики України;
  • Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України";
  • виставочна компанія "АККО Интернешнл".

Ключовою подією Українського енергетичного форуму є виставка "Нафта й Газ 2009", яка буде проходити в тих же числах у Міжнародному Виставочному Центрі (Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15)

У виставці "Нафта й Газ 2009" візьмуть участь близько 300 експонентів з більш 20 країн світу - це ТНК і їх представництва, а також провідні підприємства ПЕК Європи, Росії, Китаю й України. Уперше в Україні будуть представлені компанії з Індонезії. Офіційними експозиціями також будуть представлені США й Польща.
ВАТ "Факел" будучи учасником Українського енергетичного Форуму, є експонентом Міжнародної виставки "Нафта й Газ 2009", де будуть представлені основні розробки й технології компанії. Це вже не перша участь ВАТ " ФАКЕЛ " у подібних заходах, де був продемонстрований увесь спектр технологічних, виробничих і інноваційних розробок, привертаючи інтерес іноземних компаній. У березні 2007 року ВАТ " ФАКЕЛ " було учасником 8-й міжнародної виставки субконтрактинга й інструмента "Z 2007 - Die Zuliefermesse" яка проходила в м. Лейпциг (Німеччина)

Також у роботі Форуму будуть брати участь члени уряду України, керівники галузевих міністерств і відомств, представники торговельних місій, дипломатичних і бізнес кіл України, Європи, Америки й інших країн світу. Проведення даного Міжнародного Енергетичного Форуму має велике значення для України, залучаючи пильну увагу фахівців галузі, засобів масової інформації, а також представників урядів із усього світу.

Докладну інформацію про Український енергетичний Форум і про Виставку "Нафта й Газ 2009", Ви зможете знайти на сайті http://www.acco.ua/

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати Український енергетичний Форум і виставку "Нафта й Газ 2009", де буде представлена й наша компанія.



 
 
 
 
Створення сайту —
Студія Михайла Муковоза
 
Rambler's Top100